Vattensport

Norra Tjust Skärgård får varje vattensportälskares hjärta att slå fortare. Här finns perfekta förhållanden för att åka wakeboard och vattenskidor för både nybörjare och mer avancerade åkare. Det finns även möjlighet att ha roligt med hela familjen och åka funtube eller banan efter en speed boat. 

Är du intresserad? Under högsäsong organiserar SWEEDS vattensportaktiviteter för alla åldrar ett par dagar i veckan. Vid vår reception i Loftahammar kan du skriva in dig för att delta i våra aktiviteter på din semester.

Vill du boka en eftermiddag fylld med vattensportaktiviteter exklusivt för din familj? Då kan du boka vårt vattensportarrangemang! Vi organiserar och tar med allt material som behövs (vattenskidor, wakeboard, funtube och banan), sedan åker vi ut till en förträfflig plats mellan de hundratals öarna för en rolig dag på och i vattnet. Denna eftermiddag lyssnar vi till just er och anpassar aktiviteterna efter era önskemål. Verkar detta vara något för dig och din familj och vänner ber vi dig att meddela detta när du bokar din semester.

"Älskar du vattensport då är Norra Tjust skärgård rätt ställe!"