Reseinformation

Vi ser fram emot att träffa er och hoppas att ni får en trevlig semester. 

 

INNAN RESAN BÖRJAR

 

Innan ni kommer till oss vill vi informera er om vad vi har för service. Om ni vill utnyttja vår service meddela oss gärna innan ni kommer.

Båtuthyrning

Upplev skönheten av Norra Tjusts skärgård från vattnet. Förtöj på någon av de många obebodda öarna eller njut av en färsk fisklunch på en ö. Mer information om vår båtuthyrning hittar du här.

 

Cykeluthyrning
Upptäck Sveriges vackra natur och hantverk gömd i små byar på cykel. Du kan hyra cyklar av oss som vi levererar till huset på begäran. Vi har dam- och herrcyklar och barnstolar bak på cykeln. Mer information om vår cykeluthyrning.


Sänglinne
Sänglinne ingår inte i våra boende. Du kan dock ta med egna eller hyra både sänglinne och handdukar. Mer information hittar du här.

 

Startpaket för kök

Vi erbjuder alla boenden som standard utan köksstartpaket. Du kan hyra ett köksstartpaket av oss. Mer information hittar du här.


Barnstol/barnsäng
Om du vill låna barnstol/barnsäng så låt oss veta det innan ni kommer. Vi ordnar så det är på plats vid ankomst. Mer information hittar du här.

 


VID ANKOMST

 

Adressen
Adressen till SWEEDS reception i Loftahammar är: Bjursundsvägen 65, 59470 Loftahammar. Vi finns centralt i byn. Vid receptionen får du information om hur du reser till semesterhuset.

Incheckning
Ni kan checka in i receptionen mellan kl. 15.00 och 17.00. Där får ni nyckeln och vägbeskrivning till ert bokade semesterhus. Senast kl. 16.00 är semesterhuset redo för er. Om ni anländer utanför öppettiderna, vänligen kontakta oss i god tid på telefonnummer +46(0)493 61001 eller info@sweeds.com. I så fall kommer ni att få personliga incheckningsinstruktioner.


UNDER VISTELSEN

 

Frågor
Under högsäsong har vi öppet på SWEEDS reception för alla dina frågor varje dag kl. 09.00 - 17.00 (söndag kl 10-15). Vid brådskande fall utanför öppettider når du oss på telefonnummer 076 804 8386.

 


VID HEMRESA

 

Slutstädning

SWEEDS sköter städningen efter din avresa. Du ska självklart lämna boendet snyggt. Riktlinjer för detta hittar du i informationsfoldern under din vistelse. Efter avresa bedömer vi om boendet har lämnats snyggt. Om så inte är fallet kontaktar vi dig omedelbart och eventuella extra kostnader kommer att debiteras.

Utcheckning

Boendet måste lämnas senast kl. 10.00 på avresedagen. Du kan checka ut i receptionen mellan kl. 9.00 och 10.00, glöm inte att lämna in nyckeln. Om du vill åka tidigare än kl 09.00 kan du anmäla detta till receptionen och lämna in nyckeln i brevlådan.


Om du har några frågor vänligen och kontakta oss. Vi önskar er en trevlig resa och att vi ses snart i Loftahammar!

Reseinformation