Om Sweeds

Sweeds målsättning är att förse våra gäster med en oförglömlig semester. Vi kan erbjuda våra gäster boende i vackra, lantliga hus som är karaktäristiska för den småländska skärgården. En egen ö som semesterboplats tillhör ett av våra unika erbjudanden.

Sweeds erbjuder inte bara boende under din semester utan organiserar även aktiviteter samt cykel- och båtuthyrning. Därmed kan du välja att ge dig ut på äventyr på egen hand eller följa med på en av de aktiviteter som Sweeds arrangerar.

Sweeds har valt att specialisera sig på att veta allt om Småland och den småländska kusten. Vi kan tillgodose dig med all information som du behöver om Småland innan du påbörjar din semester så att du kan planera vad du vill göra. Under din semester kan du även besöka vår reception i Loftahammar för mer information, tips och hjälp.

Sweeds organiserar temaresor så som golf, segling, wakeboarding samt fisketurer. Dessa temaresor är lämpade för en helg med familjen, vännerna eller med arbetskamraterna. Man kan naturligtvis även välja att boka semestern för en vecka eller längre. Våra temaresor är färdiga paketresor, men man kan självklart ändra om efter eget tycke, räkna med att vi gör vårt yttersta för att organisera din önskesemester.

Klicka dig vidare på vår hemsida och läs om vårt stora utbud av semesterhus och aktiviteter. Ring eller maila gärna för mer omfattande information eller en offert för en temaresa. 

Under vår tid här i Småland har vi byggt upp en stor kunskapsbank om regionen och kan även hjälpa till på andra områden än bara semesterarrangemang. Har du intresse i att skaffa dig ett eget semesterhus i Loftahammar med omnejd? Vi ger dig gärna råd, så kontakta oss för ett informellt samtal om de möjligheter som finns.