Vill du hyra ut ditt hus?

Har du funderat på att hyra ut ditt semesterhus? Uthyrning kan vara en lönsam affär. Efterfrågan på semesterhus med hög standard ökar kraftigt och Sverige blir varje år mer populär som semestermål för gäster från andra Europeiska länder. Hyr ut ditt semesterhus med full service.

 

SWEEDS har funnits sedan 2009 med  ett unikt och fullständigt koncept där både gästen och husägaren blir omhändertagen. SWEEDS fortsätter att förnya inom förvaltning och uthyrning och fokuserar på kvalitet för ägaren och gästen för att ge den bästa servicen man kan önska sig samt nå dina mål när det gäller uthyrningen och beläggningen.


Vi är ett serviceinriktat team med kompetenser från a till ö som kombinerar förmedling och förvaltning av ditt semesterhus. SWEEDS tar hand om marknadsföring, bokningar, incheckning och utcheckning av gästerna, nyckelhantering, klagomål och problem, finansadministration, städning etc. 

 

SWEEDS erbjuder också extra tjänster som gräsklippning, trädgårdsskötsel, snöröjning, städning etc.

 

Bra service är prioritet för SWEEDS, både för dig som husägare och för gästerna. SWEEDS personal finns tillgängliga sju dagar i veckan under gästernas vistelse för frågor, information om huset eller aktiviteter och mycket mer. Vid problem kan vi hjälpa till så att du som husägare inte behöver ta hand om det.  

 

Har du ett semesterhus max cirka 20 km från Loftahammar som du vill hyra ut? Vi berättar gärna mer om våra tjänster. Kontakta oss för mer information på info@sweeds.com eller 0493-61001.

Vill du hyra ut ditt hus?